BEFORE AND AFTER: Four Season Solarium with Glass Ceiling

This amazing addition was created with outdoor living in mind. By adding this Four Season Solarium off the kitchen and living room we were able to create the feel of outdoor dining year-round.

Additional touches include a faux painted finish technique called Venetian plaster to make the walls look aged,  tile floor, fireplace, book shelves, dining table, soft seating and plenty of windows to let the light into the room.

Click on any of the images below to see the amazing transformation!

Contact Cheryl McCracken Interiors, Inc. to discuss how you can create your own four season solarium or other design ideas.

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • PDF
This entry was posted in Before and After and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>